Franchu | Humorista gràfic, dibuixant i guionista

ENFOTEU-VOS-EN!

Humor indignat. 45 dibuixants contra la crisi


Enfoteu-vos-en! Humor indignat
ANGLE EDITORIAL
Col·lecció: Humor , núm 15
Data primera edició: Març del 2012
ISBN: 978-84-15002-93-2
Preu: 12,80€
Nombre de Pàgines: 144
Mides: 20 x 13 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes


Sinopsi

Enfoteu-vos-en! és un llibre il·lustrat, divertit, en el que 45 dels principals dibuixants del país ofereixen la seva visió de la crisi i d'altres temes candents com el 15M, els indignats, les retallades, la corrupció política, la banca, l'habitatge, les eleccions, els moviments de les xarxes socials, etc.
Enfoteu-vos-en! denuncia amb humor les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta, des de la sàtira més descarnada fins a la reducció a l'absurd de polítics i personatges coneguts.
Dibuixants sense fronteres cedeix els beneficis d'aquest llibre a Arrels Fundació.


Autors

Pau Anglada, Ant, L'Avi, Azagra, Toni Batllori, Leonard Beard, Andreu Buenafuente, Busquet & Jordi March, Jordi Canyissà, Elchicotriste, El Listo, Ermengol, Escoda, Faro, Farruqo, Fer, Ferreres, Manel Fontdevila, Franchu, Gras, Jardí & Ariño, Javirroyo, Joma, Kap, Alfons López, Malagón, Ferran Martín, Albert Monteys, Napi, Néstor, Pallarés, Ricardo Peregrina, Pierino, Sr. Plástiko, Lluís Puigbert, Puyal, Quel, Alex S. Roca, Romeu, Aleix Saló, Ricard Soler, Martín Tognola, Tres, Ventura & Coromina i Salvador Vinyes.